Dasi

Award participant 2020 Categorie: grafisch ontwerp

Koppels verwennen met de mooiste ontwerpen voor hun huwelijksdrukwerk, dat is de missie van Dasi. Persoonlijk contact draagt Silke hoog in het vaandel. Luisteren naar de klant en aanvoelen wat hun wensen en dromen zijn, en deze dan vertalen op papier. De sfeer en het thema van het huwelijk worden doorgetrokken in de papierwaren. Alle ontwerpen worden in 1 groot geheel gegoten. Er wordt gestreefd naar een totaalconcept voor alle drukwerk, zoals bijvoorbeeld save the dates, huwelijksuitnodigingen, tafelnamen, menukaarten, naamkaartjes, ceremoniekaarten, misboekjes, welkomstborden etc..
Omdat de ontwerpen steeds op maat van het koppel gemaakt worden, is elk set huwelijksdrukwerk uniek en origineel. Tekeningen worden steeds zelf gemaakt, met de hand of rechtstreeks digitaal. 

Voor het drukwerk wordt samengewerkt met verscheidene lokale partners die elk hun specialiteit hebben. Verschillende technieken worden dan ook aangeboden, naargelang welke het beste aansluit bij de gewenste sfeer. Dit gaat van digitaal drukwerk tot letterpress, foliedruk, plexiglas of houten uitnodigingen. Het resultaat is steeds sprankelend, fris en exclusief. Dasi verzorgt het volledig proces, van bij het ontwerp tot aan de levering van het afgewerkt product. Zo kunnen de klanten gerust zijn over de kwaliteit. Alle drukwerk en toebehoren worden op 1 locatie gecentraliseerd voor levering. Dasi is pas tevreden wanneer de verloofde koppels met de glimlach tot achter de oren de deur uit gaan.

Copyright 2018 HL BELGIË - PrivacyverklaringRègles de Protection de la Vie Privée

WIA's is a registered trademark in the Benelux