Elegant Events

Award winner 2019 Categorie: wedding planner

Trouwen is een unieke belevenis en jullie droomhuwelijk tot werkelijkheid brengen, vraagt veel tijd en organisatietalent.
Als ervaren weddingplanner wil ik jou in eerste instantie volledig ontzorgen en je meer quality time bieden met je verloofde, vrienden en familie. We gaan op een persoonlijke manier te werk door jullie wensen en ideëen om te toveren tot werkelijkheid.

Winnend project :
Trouwen in Frankrijk op Quatorze Juillet 

In het najaar van 2016 contacteerden Elke en Tijs – een topkoppel! – me voor de organisatie van hun huwelijksdag. Op dat moment waren ze al enkele jaren getrouwd voor de wet en zoals dat bij velen van ons het geval is, loopt hun leven als een trein: een druk sociaal en professioneel leven, ouders van twee schatten van kinderen en goed gevulde weekends met onder andere de verbouwingen aan hun gezellige thuis.


Onze opdracht was om hun droom waar te maken: een buitenlands huwelijksfeest op een mooi landgoed en dit in een gemoedelijke sfeer met hun kinderen, familie en dichtste vrienden, het ja-woord geven in een idyllisch kerkje, een kinderfeest bouwen voor alle aanwezige kinderen, genieten van live muziek, heerlijke cocktails en lekker eten, en dansen in open lucht tot diep in de nacht. Dit alles liefst op een zonnige plek met een echt vakantiegevoel.


We stelden een portfolio samen van enkele unieke trouwlocaties die voldeden aan hun wensen. De uiteindelijke keuze viel op Domaine de Savigny, gelegen in het hart van Frankrijk, de Bourgognestreek. Na anderhalf jaar van contacten met lokale leveranciers, locatiebezoeken en opvolggesprekken was de planning helemaal rond en kon het feest beginnen. Het pittoreske kerkje in het nabijgelegen Jailly werd sober aangekleed om de pracht van zijn eenvoud voluit tot zijn recht te laten komen.

 

Na de oprechte en intieme viering startte het feest voor zowel jong als oud. De feestlocatie werd optimaal benut. Een deel van het domein werd omgebouwd tot een speelhoek, cinemaruimte en slaapzaal voor de kinderen. De voortuin werd ingericht als receptieruimte met cocktailbar. In de boomgaard werd gedineerd bij ondergaande zon en kaarslicht, en de zijtuin werd omgevormd tot een openlucht dansvloer. Rond middernacht kregen we de kers op de taart: vuurwerk in het dorp voor quatorze juillet. Vanaf dit jaar is quatorze juillet niet alleen een feestdag voor de Fransen maar ook een memorabele dag voor Elke en Tijs.


Het weidse landschap, de nabijheid van hun beste vrienden en familie, de ongedwongen sfeer en het vallen van de avond na een warme zomerdag zorgden voor de magie waar Elke en Tijs van gedroomd hadden. Ook wij waren supertevreden omdat we opnieuw hebben kunnen realiseren waar Elegant Events voor staat: een wedding planner die niet alleen zijn gasten maximaal ontzorgt dankzij een perfecte planning en uitvoering van hun huwelijksfeest, maar bovenal een wedding planner die een vertrouwenspersoon is dankzij de bijzonder persoonlijke aanpak vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot na hun huwelijk.

Copyright 2018 HL BELGIË - PrivacyverklaringRègles de Protection de la Vie Privée

WIA's is a registered trademark in the Benelux