First Class Ceremony

Award winner 2019 : Categorie master of ceremony

KERKELIJK HUWELIJK
LYNN EN PIETER OP 29 SEPTEMBER 2018
IN DE ST.-PETRUS EN PAULUSKERK TE ZULTE

1E VOORBEREIDEND GESPREK
LYNN EN PIETER KOMEN LANGS VOOR HET 1e VOORBEREIDEND GESPREK. NADAT WE KENNIS HEBBEN GEMAAKT VERNEEM IK HOE ZE WILLEN DAT HUN HUWELIJK ERUIT MOET ZIEN.
ZE WILLEN STEEVAST DAT ER EEN CEREMONIEMEESTER ALLES IN GOEDE BANEN ZAL LEIDEN. BIJ FIRST CLASS CEREMONY ZITTEN ZE AAN HET JUISTE ADRES.
IK STEL HEN DE VERSCHILLENDE FORMULES CEREMONIEMEESTER VAN FIRST CLASS CEREMONY VOOR EN ZIJ VERKIEZEN OM VOOR EEN FIRST CLASS CEREMONY ZILVER FORMULE TE GAAN. (ZIE INFOFICHE HIERNA).
IK LEG HEN UIT DAT IK HET DRAAIBOEK OPMAAK ALSOOK DE SAMENSTELLING EN OPSTELLING VAN DE SUITELEDEN MAAK. VERDER WENSEN ZIJ OOK EEN OLDTIMERBUS, GROENDECORATIE EN BUTLERSERVICE VAN FIRST CLASS CEREMONY TE BESTELLEN.
TIJDENS HET 1e VOORBEREIDEND GESPREK IS ER EEN KLIK MET LYNN, PIETER EN MEZELF. DE SFEER IS BIJZONDER AANGENAAM. ER WORDT TEVENS AL MEDEGEDEEELD DAT ZE OP HUWELIJKSREIS NAAR DAKAR IN SENEGAL WILLEN GAAN.
NA EEN 2-TAL UUR RONDEN WE HET 1e VOORBEREIDEND GESPREK AF EN LYNN EN PIETER WETEN DAT ZE ME ZEKER VERDER MOGEN CONTACTEREN VIA MAIL EN WHATSAPP VOOR ALLE VRAGEN OF INFO DIE ZE WENSEN DOOR TE GEVEN OM HET DRAAIBOEK TE KUNNEN OPSTELLEN.

2e VOORBEREIDEND GESPREK
WE ZITTEN OP EEN 2-TAL MAANDEN VOOR HET HUWELIJK .WE KOMEN TERUG SAMEN VOOR HET 2e VOORBEREIDEND GESPREK. HET IS EEN LEUK WEERZIEN. DEZE AFSPRAAK GAAT DOOR OP HET VERTREKADRES VAN DE SUITELEDEN, NL. HET OUDERLIJK HUIS VAN LYNN.
WE OVERLOPEN HET OPGESTELDE DRAAIBOEK, DE OPSTELLING VAN DE SUITELEDEN ALSOOK DE ZITPLAATSEN IN DE KERK VOOR DE SUITELEDEN.
WE GAAN TEVENS NAAR DE ST.-PETRUS EN PAULUSKERK TE ZULTE. TIJDENS DIT BEZOEK SNUIVEN LYNN EN PIETER AL EENS DE SFEER OP VAN WAT ER OVER EEN 2-TAL MAANDEN ZAL PLAATSVINDEN.
WE BEKIJKEN HOE DE STOELEN VAN DE SUTELEDEN ZULLEN GEPLAATST WORDEN EN SPREKEN NOG ENKELE PRAKTISCHE ZAKEN DOOR.
LYNN EN PIETER LATEN ME WETEN DAT ZE OP 2 OKTOBER 2018 OP HUWELIJKSREIS VERTREKKEN NAAR DAKAR. ZE KIJKEN UIT NAAR HUN HUWELIJK MAAR OOK ZEKER NAAR HUN HUWELIJKSREIS.
HIERNA NEEM IK AFSCHEID VAN LYNN EN PIETER. TOEN IK THUISKWAM ONTVING IK EEN WHATSAPP BERICHT VAN LYNN EN PIETER MET EEN BEDANKINGSBOODSCHAPJE. ZE DRUKKEN HUN VERTROUWEN UIT IN MIJN DIENST ALS CEREMONIEMEESTER.


WEEK VOOR HET HUWELIJK
IK NEEM NOG EENS TELEFONISCH CONTACT OP MET LYNN EN PIETER EN POLS EVEN HOE HET MET HEN GAAT EN BESPREEK NOG EENS BEPAALDE AFSPRAKEN DOOR.

HUWELIJKSDAG
EEN 2-TAL UUR VOOR DE PLECHTIGHEID KOM IK AAN BIJ LYNN EN HEB SANDWICHES EN CHAMPAGNE BIJ (BUTLERSERVICE FIRST CLASS CEREMONY) VOOR DE SUITELEDEN DIE STRAKS AANKOMEN. LYNN VERDWIJNT NAAR EEN ANDERE KAMER EN IS VOLLEDIG KLAAR ALS PIETER AANBELT. PIETER IS IN ZIJN NOPJES WANNEER HIJ ZIJN STRALENDE BRUID KUST.
HET IS EEN PRACHTIGE DAG, IEDEREEN IS GELUKKIG !
IK BEN APETROTS DAT FIRST CLASS CEREMONY EEN KLEIN ONDERDEELTJE KON ZIJN VAN HET HUWELIJK VAN LYNN EN PIETER.
HET DOET ME PLEZIER DAT IK OVER 3 DAGEN LYNN EN PIETER TERUG ZAL ZIEN WANT DAN FUNGEER IK ALS STEWARDESS OP HUN VLUCHT NAAR DAKAR. SAME PEOPLE, OTHER CIRCUMSTANCES!
HET IS EEN LEUKE SFEER EN HET DOET ME GOED OM ‘MIJN KOPPELTJE ‘ VERDER TE MOGEN VERWENNEN AAN BOORD. HET IS UNIEK EN HEEL SPECIAAL.
LYNN EN PIETER ZIJN IN DE ZEVENDE HEMEL EN IK OOK.

Copyright 2018 HL BELGIË - PrivacyverklaringRègles de Protection de la Vie Privée

WIA's is a registered trademark in the Benelux