Jörd Catering

Award winner 2019 : Categorie wedding caterer

Een samenwerking met JÖRD is kiezen voor lokale ingrediënten in een kwaliteitsvolle keuken. Met de voeten op de grond, staan we dicht bij de aarde. Daarom kiezen we voor producten die lokaal geteeld worden. Berekende chaos met krachtige smaken. Die keuken wil jij op jouw [diensten aanvullen: businessevent, huwelijk, communie, lentefeest, homecooking event, ….]

Mijn basis ingrediënten

Aarde: Ik probeer zoveel mogelijk met de aarde samen te werken d.w.z.: ik houd rekening met de seizoenen en zorg ervoor dat de producten zo dicht mogelijk bij huis geteeld worden. Ik zou mijn keuken omschrijven als: berekende chaos met krachtige smaken.

 

Basis: Na enkele jaren ervaring in de horeca heb ik zelf een beeld gecreëerd rondom ‘gastronomie’. In de keuken van ‘JÖRD’ kan je geen gelletjes, schuimpjes, poedertjes verwachten. Wij willen teruggaan naar de basis dat het koken net leuk maakt. Krachtige smaken bereiken met slechts enkele producten is voor mij het ‘summum’ van ‘gastronomie.

Iets speciaals op je bord. Iets lekkers. Rust creëeren in de chaos die bij de organisatie van een event komt kijken. JÖRD weet wat je wilt. We gaan samen op zoek naar de perfecte (smaak)combinatie die binnen het thema van jouw event past.

Onze kwaliteitskeuken zorgt ervoor dat JÖRD de beste foodpartner is op je businesseventhuwelijkcommunie, lentefeest, homecooking event… Dit gepaard met een losse maar zeer professionele aanpak zorgt voor een knaller van een evenement.

JÖRD gaat voor ‘BEREKENDE CHAOS MET KRACHTIGE SMAKEN’

Zoek je de geschikte partner voor je huwelijk? Verkies je een walking diner of eerder een laid-back buffettafel? JÖRD biedt je een foodservice om je vingers bij af te likken. We zorgen voor de ideale match tussen jouw droom wedding en onze heerlijke gerechten.

Copyright 2018 HL BELGIË - PrivacyverklaringRègles de Protection de la Vie Privée

WIA's is a registered trademark in the Benelux