Moments & More

Award participant 2020 Categorie: wedding planner

U ten volle laten genieten van uw speciale dag, dat is waar het bij Moments & More om draait. Originele oplossingen voor elk moment en ieders budget. Ontdek alle mogelijkheden.

De berg van liefde beklimmen.

6 januari 2019. Ik krijg op zondagavond een mailtje binnen. Enthousiast open ik de mail op mijn gsm en lees kort de aanvraag van Liesbeth en Greg. Datum ‘check’, locatie ‘check’ en daar stopte het verhaal. Trouwen op 27 april 2019. Dat was de deadline. De boodschap was duidelijk: ‘We willen graag een fijne huwelijksceremonie, enkele tradities in ere houden, een tof feest van begin tot einde en kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken. Greg houdt van tradities, ik hou van een eigen verhaal/eigen stijl.’
We zouden Moments & More Events niet zijn om hierop dolenthousiast ‘JA’ te antwoorden. We schoten snel uit de startblokken en creëerden op korte tijd dit liefdesscenario. Van kledij tot het boeket en van fotograaf tot ceremoniespreker. Elk detail werd op de meetings en tussendoor grondig besproken. Laat ons even stellen dat zelfs de taarttopper een punt op onze agenda was.
Liesbeth en Greg wisten voor een aantal facetten wat ze wouden in hun hoofd, maar het werd ook snel duidelijk dat ze een rechterhand nodig hadden om beslissingen vlot te maken zonder dat ze geforceerd werden.
Naar de huwelijksdag kijk ik altijd enorm uit, zo dus ook naar deze. We kwamen op korte tijd uit op de top van de berg en kregen een prachtig overzicht van dit moment. Alle hoeken van de Verbeke Foundation hebben we gezien. En wie de locatie kent, weet dat het er heel wat zijn. De ceremonie vond plaats in het zand in de serre. We plaatsten heel wat stoelen, sleurden met zware boomstronken en kleedde het geheel in. Voor de styling namen we het subtiel aan omdat de locatie op zichzelf zijn eigen status heeft. De bergen vormde het thema van hun huwelijk. Hoe kon het ook anders, want de vonk sloeg over tijdens een bergvakantie. Elke berghut, overwonnen bergtop, … werd gebruikt in de ceremonie of bij het tafelplan. De achtergrond van de huwelijksuitnodiging die we voor hen creëerde vormde ook voor hen een grote waarde in hun dag. De huwelijksreis nadien mocht dan ook een letterlijke topper worden. Ze trokken naar Nepal om ook daar met hun tweetjes een overwinning binnen te halen.
Even samengevat, de chaos ontmoette hier structuur en de liefde ontmoette hier een pracht van een koppel. Wij waren gelukkig omdat we zagen dat Liesbeth en Greg zich ten volle konden ontspannen en genieten van alles rondom hen. En dit klinkt uit de woorden van een weddingplanner cliché, maar elke keer horen we opnieuw ‘we hebben écht een zorgeloze dag gehad’. Elk klein detail kwam eerst tot bij ons zodat we eerst zelf konden inschatten hoe we zaken het best aan konden pakken. Pas daarna komen we bij Liesbeth en Greg terecht. Dit zorgt ervoor dat ze heel wat minder lastig gevallen worden en écht tijd kunnen maken voor hun moment met elkaar, hun gezin, familie en vrienden.

Foto's : Kaat DM

Copyright 2018 HL BELGIË - PrivacyverklaringRègles de Protection de la Vie Privée

WIA's is a registered trademark in the Benelux