Scarabar

Award participant 2020 Categorie: grafisch ontwerp

Ontwerpen is de hoofdactiviteit van Scarabar. Van een eenvoudige geboortekaart tot getekend ontwerp tot volledige huisstijl, geen uitdaging gaan we uit de weg. We luisteren zo goed mogelijk naar de wensen van de klant en proberen aan de hand daarvan een uniek ontwerp voor te stellen.

Scarabar heb ik opgericht in februari 2015. Wat startte als bijberoep ging al snel over naar hoofdberoep.
Mijn hoofdactiviteit bestaat voornamelijk uit het ontwerpen van prachtige momenten voor mijn klanten: huwelijksuitnodigingen, geboortekaarten, uitnodigingen voor een bepaald feest ... Kortom, voor mij een droomjob en mijn klanten gelukkig maken, maakt ook mijn dag. 
Als project dien ik graag het ontwerp in voor het huwelijk van Ciska en Jimte in september 2019. In december 2018 ontwierp ik hun save the date, een mooie zwart-wit foto afgewerkt met een gouden foliedruk en de achterzijde werd afgewerkt met een bordeaux papier en opnieuw de gouden foliedruk. Qua stijl hadden we hiermee meteen de toon gezet. Voor de uitnodigingen kozen we dan ook voor bordeaux linnen met daarop hun logo en een mooie West-Vlaamse quote. Voor de achterzijde opteerde ik voor een rustig ontwerp, dat breekt dan met de voorzijde. Het vervolgdrukwerk werd volledig in dezelfde stijl ontworpen. In samenwerking met Eline van Elegant Events kozen we voor houten planken als tafelschikking, met daarop dan een belettering. Fisters, bierviltjes, tafelkaarten met menu en het welkomstbord ontwierp ik allemaal in de huisstijl van hun huwelijk. Geniet, Annelies.

Foto's Mathias Hannes Weddings

Copyright 2018 HL BELGIË - PrivacyverklaringRègles de Protection de la Vie Privée

WIA's is a registered trademark in the Benelux