De WIA's 2019

HL België organiseerde afgelopen vrijdag de eerste editie van de Wedding Industry Awards (WIA’s). De Wedding Industry Awards (WIA’s) is ontstaan voor ondernemingen en professionals die met een doorgedreven passie en engagement van elk huwelijksfeest iets speciaals maken. HL België heeft het mogelijk gemaakt om deze ondernemers te belonen en de erkenning te geven die ze verdienen. Kon je de award-uitreiking niet bijwonen of wil je de WIA’s nog eens herbeleven? Lees dan hier de samenvatting.

Professionele huwelijksleveranciers uit verschillende hoeken van België liepen als sterren de rode loper op en werden gefotografeerd bij aankomst.

 

Videograaf Eddy Wittevrongel van Ik Film Je arriveerde in stijl en trakteerde zijn gasten op een tripje met de limousine. 

 

Ook de voltallige jury was aanwezig, meer bepaald modeontwerper Nicky Vankets, wedding planner Liz van de Lande (die al eerder meewerkte aan de Dutch Wedding Awards) en Brusselse huwelijksfotografe Elodie Deceuninck.

 

De deelnemers konden nog tot 20u online stemmen op hun favoriete kandidaat. Vervolgens werden de stemmen geteld onder toeziend oog van gerechtsdeurwaarder Roger Smet. Spannend!

 

Voor de gasten aan tafel gingen, kwamen ze reeds in de stemming door een uitgebreide receptie met hapjes en drankjes, verzorgd door het fantastische team Artcatering van chef-kok Xavier Wynendaele. Vervolgens heetten presentatrices Lieke Biesemans en Elodie Deceuninck iedereen welkom op de eerste editie van de WIA’s. Ze gaven het startschot van deze bijzondere avond.  

 

De gasten genoten van een viergangenmenu, opnieuw bereid door Xavier Wynendaele en zijn team. Volgens de aanwezigen heeft HL België een uitstekende cateraar gekozen voor dit event.

 

En dan le moment suprême… de awarduitreiking van de WIA’s! Met een flinke portie spanning en showgehalte werden de winnaars een voor een bekend gemaakt. Eline Beernaert (Elegant Events) werd verkozen tot Best Wedding Planner van 2019. De award van Best Wedding Venue werd in de wacht gesleept door Tiendschuur Herkenrode. De publieksfavoriet bleek Helena Steurbaut (Art'Anna). Zij behaalde de meeste stemmen online en won de WIA’s Public Choice Award. HL België reikte ook een speciale award uit waarbij vier leveranciers genomineerd werden voor de category exceptional achievement, meer bepaald Best Wedding Guide. Die award namen Femke De Swaef en Nele D’hoe in ontvangst met hun boek Wij Trouwen.

 

In totaal werden veertien huwelijksleveranciers bekroond met een award. Andere categorieën waren onder andere Best Floral Designer, Best Master of Ceremony of Best Wedding Caterer. Bekijk hier alle award-winnaars van de WIA’s 2019.

 

Nadat de awards uitgedeeld waren, was het tijd voor ontspanning! De gasten genoten van de geweldige nummers van Yass & band en er werd nog uren nagepraat en gedanst.

 

Maar niet getreurd als je er dit jaar niet kon bijzijn. HL België ontvangt u graag op de Wedding Industry Awards in 2020.

Copyright 2018 HL BELGIË - PrivacyverklaringRègles de Protection de la Vie Privée

WIA's is a registered trademark in the Benelux