Waerboom

WIA's 2019 Categorie: Wedding Venue

“Waerboom en Waerboomhof”

De site Waerboom werd in 1986 gekocht na een korte annonce in de krant: ‘gezocht 1 hectare rond Brussel’.

Op dat moment hadden Herman Coppens en Annick De Ryck een succesvolle zaak in Halle: nl een feestzaal met max 150 personen nl: Villa Fantasia. Maar deze zaak was gelegen in een huurpand en de eigenaar zag het niet zitten om te investeren. Vandaar de zoektocht naar een nieuwe zaak.

In 1989 werd na 3 jaar zwoegen om bouwvergunningen, gestart met de bijna volledige renovatie van de bestaande hoeve en in 1990 werd het eerste feest gegeven in de Waerboom.

Met hard labeur en enorm veel feesten is de Waerboom geworden tot wat het nu is. Van 1 zaal in 1990, naar 4 prachtige zalen met hotel in 1998, met oog voor kwalitatieve materialen en met eervolle keuken.  Een succesvolle familiezaak waar iedere dag met passie aan en in wordt gewerkt.

Wij zorgen voor een totaal pakket. Wanneer je als gast/organisator binnenkomt, hoef je nog enkel plaats te nemen aan tafel. Wij zorgen voor de juiste bewegwijzering, het indekken, het napgoed, de bloemen, de dienst en de catering. De keuken heeft bij de familie Coppens steeds een belangrijk rol gespeeld. Reeds 3 generaties lang (groot-vader: Dolf Coppens beenhouwerij en traiteur te Denderleeuw, Herman Coppens: chef kok en bezieler van Waerboom en Waer Waters, Tamara Coppens en echtgenoot David, Foodie en chefkok), zit koken ons in het bloed. Wij zorgen voor eerlijk en heerlijk eten, met topingredïenten, lekkere sausjes,  goed afgekruid: om vingers van af te likken.

Trouwe medewerkers zorgen voor de juiste klantenbeleving en de goede organisatie van ieder event. Wij zijn flexibel, maar houden toch van een goede timing om ervoor te zorgen dat de dansavond op het juiste tijdstip kan gestart worden.

Wij zijn meer dan een feestlocatie. Wij denken mee over het concept met het koppel en werken nieuwe concepten uit.

Wij houden rekening met de weersomstandigheden, de timing, speeches, ceremonies ed.

Uw contactpersoon is dan ook een ervaren maître die weet waarover hij spreekt.

Wij helpen u verder in de opbouw van uw feest. Vanaf het 1e moment dat het koppel op bezoek komt met zijn wildste dromen tot het boetseren van een mooie en goedgestroomlijnde dag, tot de day after….

Ons hotel ter plaatse, is ideaal om zorgeloos te genieten. Ook het uitgebreid ontbijtbuffet is een moment om terug te blikken en te mijmeren over ‘de dag’ die altijd veel te snel passeert.

Wij laten u ook na genieten in onze Welness Waer Waters.

 

Waerboom is een site waar iedereen zijn feest kan organiseren: van kleinere feesten van 50 personen tot grote feesten tot 350 personen. Iedere zaal is geschikt voor een bepaald aantal personen. Iedere zaal beschikt over zijn eigen tuin, ingang, ect…

Enkel de parking en het hotel zijn gemeenschappelijk.

De hoeve: Waerboomhof is een exclusief domein met onbeperkte mogelijkheden: prachtige terrassen, leuke ‘organic tent’, splendiede hooischuur met prachtige luster, een uitzicht over Brussel om U tegen te zeggen. En een rustiek chique zaal met leuke materialen die strak maar toch de nodige gezelligheid geven. De zaal is een ware Cameleon en kan zo wat iedere stijl van feest aan.

 

Kom ons ontdekken!

Copyright 2018 HL BELGIË - PrivacyverklaringRègles de Protection de la Vie Privée

WIA's is a registered trademark in the Benelux